UNIKA BESÖKARE

IDAG DENNA VECKA DENNA MÅNAD TOTALT ANTAL ONLINE

måndag, januari 05, 2009

Tillbaka!

Ja då var vi hemma igen, efter några toppendagar i stugan. Ja det var väl lite kallt mellan varven, vi började på -8 på fredagen och slutade vid -30 på Söndagen. Det blev inte så många promenader på isen i den kylan, men lite pulkåkning och korvgrillning blev det och mycket , mycket elda i spisen.




Min man tog en massa vackra bilder när vi var däruppe.

Vi kom upp ganska sent på Fredagen så den dagen blev det mest till att få stugan varm inför natten. Det började även snöa på kvällen, så på lördagen när vi vaknade var det ca 1 dm nysnö över landskapet, VACKERT!
Vi åt frukost , eldade lite och sedan klädde vi på oss, satte Tindra i pulkan och gick en promenad i skogen


Efter promenaden så tände vi grillen och väntade på att bror m.fam och Mormor och Morfar skulle komma upp och äta lunch med oss. Vi grillade , några tog en promenad på isen , Hanna å Gabbi åkte skridskor, så härjade vi i snön sedan var det dags för fika




Det var runt 19 minusgrader under Lördagen men under kvällen kröp graderna neråt och landade runt -25 när vi kröp ner i våra sängar. På söndagen när vi vaknade var det +12 inne i köket Brrrrr.....
Vi stannade inne och eldade och kom fram till att vår termometer som satt ute såg lite konstig ut, var det verkligen bara -22 ute ?!? Jimmy klädde på sig och sprang ner till sjöboden för att kolla graderna, OJ det var -27, inte konstigt att vi frös.
Så det blev ingen promenad på förmiddagen, vi stannade inne och eldade. När Mormor och Morfar kom på eftermiddagen så klädde vi på oss ordentligt och gick en snabb sväng på isen.




Ja sedan var det middag och fika sedan packade vi och åkte hem. Den kvällen landade graderna runt -30

Jag hoppas vi kan åka dit snart igen för det år SÅ avstressande där uppe, men vi var tvugna att åka hem för det är någon som fyller 30 snart så vi måste fixa lite här hemma.


Detta var en liten rapport från helgens äventyr.

Vi hörs snart igen!

Ha det gott!!


Inga kommentarer: