UNIKA BESÖKARE

IDAG DENNA VECKA DENNA MÅNAD TOTALT ANTAL ONLINE

måndag, mars 01, 2010

RENOVERING!!

Hej!!

Ja nu blir de till att renoveringsblogga :)

Det har ju stått lite still i renoveringen pga endel skador under golvet som vi inte hade räknat med. Vi hade ju planerat att golvet skulle bli klart till jul och nu är vi i Mars och golvet är inte färdigt än, lite surt!

Jag går här med en stor mage och vill bara boa in mig , får hormonutbrott titt som tätt när tårarna bara strömmar, tycker allt är ett kaos.

Ja som sagt så var de en skada under golvet som gjorde att vi måste gräva ur till grunden, så det har varit en STOR krater i hela sovrummet. Nu ligger de reglar och isolering och golvet är NÄSTAN färdigt, MEN! det dyra fina trägolvet vi köpt var i urusel kvalitet, de skiftar färg och lite småskador här och där så nu har vi beställt extrabrädor för att vi har behövt plocka bort så många som varit skadade. Självklart skall vi ha pengar tillbaka!!
Men de golv som vi kunnat lägga ser bra ut .



Såhär ser de ut nu.

Panelen kommer att vara kvar och den kommer att bli vit. Tapeter var jag och köpte nu i helgen och de kommer bli vita tapeter med ett diskret mönster. Så rummet kommer bli väldigt ljust och härligt!

Öppningen ni ser utan dörr är öppningen till den blivande klädkammaren, från den går det en dörr vidare in till vårt nuvarande sovrum, de som ska bli Tindras rum.



Här är rummet från andra sidan sett.

Den gamla spisen skall få ett nytt kakel uppsatt och lite ny färg på kåpan. Vi provtryckte ju den i höstas och efter lite småjustering så skall de gå att elda i den :)

D
örren ni ser går ut till hallen.

Ja det är vad vi har hunnit med nu och jag hoppas , hoppas att golvet ialla fall blir klart innan bebben tittar ut. Vi har ju fått tid den 14 Mars och idag är de den första, HJÄLP! :) men de är lugnt, jag kan ju gå över tiden också.

Jag ska försöka uppdatera bloggen nu så fort vi gjort något nytt i sovrummet, så får vi se hur länge bebben behagar ligga i magen.

Nu ska jag gå och städa väggar å tak i rummet så att målningen kan komma igång!!

Ha en trevlig dag alla bloggläsare!

Kram!

2 kommentarer:

Tifflan sa...

Hej vännen ! =) Så jobbigt och frustrerande när det blir mer jobb och tar längre tid än man tänkt ! Men det blir nog jättefint när det är klart ! ska bli spännade att få se fortsättningen..=) Kram

Anonym sa...

Vilket jobb!! Men det verkar vara full fart på dig trots att du är höggravid, tror inte den lilla bebben lär vänta på sig.
Var rädd om dig spar lite krafter till förlossningen.
Kram Lena