UNIKA BESÖKARE

IDAG DENNA VECKA DENNA MÅNAD TOTALT ANTAL ONLINE

torsdag, mars 25, 2010

Börjar bli trött...

... på att leva i damm å skräp :/

Visst är de roligt att renovera och se fram emot ett helt sprillans nytt kök och sovrum, men nu börjar man bli less.

Sågspån överallt! lukten av blöt murbruk, grus å lort, snickare som gör både de lilla OCH de stora på vår toalett, funderar allvarligt på att sätta ut en baja maja på gården eller vad säger ni, ja nu e man less!

Men framåt går de ju faktiskt :)Snickarna kan inte göra någe mer nu förens elen är dragen i väggarna så idag har elektrikern varit här å börjat, de fortsätter imorgon. På måndag kommer rörmokaren och lägger golvvärmen sedan kan snickarna komma tillbaka och fortsätta.
Bakslag har de också bivit. Igår fick vi reda på att vi INTE kan ha en öppen braskamin i matsalsdelen som vi tänkt, vi som kollat på så fina kaminer *snyft* Man fick tydligen inte sätta in en kamin i den muren , då måste vi mura om hela skorstenen och det är alldeles för mycket jobb.
SÅ , igår och idag har murare varit här och murat igen alla hål och rökgångar och rappat hela muren, det var ju så superfint tegel men det var sprickor så vi fick inte ha de så. Men en helrappad mur som man målar vit är ju inte helt fel de heller. Vi ska nu istället ha en liten rund gammal kamin som vi skall sätta in massa ljus i och ha där framför muren och de blir nog bra de med!!



Ja såhär blev den när de var klart, lite vit färg så!



Snickarna har förberett golvet med plank för golvvärmen.



Jag återkommer till veckan med nya uppdateringar!
Lovar då att uppdatera om sovrummet också :)

Trevlig Helg Alla Bloggläsare

1 kommentar:

Tifflan sa...

Hej ! Ja men oj vilket arbete ! förstår att du är less på byggdamm och längtar tills det är klart ! Trösten är ju att det kommer nåt gott i slutändan när du står där i ditt nya kök ! =) Ha en trevlig helg! Kram /annika